VYČISTĚTE SI STŮL

Energie času jsou pro úspěch v podnikání klíčové. Pokud umíte jet na jejich vlnách, pak se dá říci, že podnikání jde téměř samo. Bohužel mnoho lidí (převážná většina) tyto energie nezná. Proto často jdou i proti nim (aniž si to uvědomují) a práce je tak pro ně velmi vyčerpávající. Je to podobné, jako byste chtěli surfovat proti vlnám, místo, abyste surfovali na nich.
Starý rok skončil. Konec vždy znamená nový začátek, a proto teď stojíte na prahu nového roku a tím také na nových vlnách času, které se budou v průběhu roku tvořit. Pokud jste energie času využívali již loni, pak jste na nový začátek připraveni. Pokud ne, máte poslední možnost tak učinit. Jinak vám vlna uteče a vy zůstanete na svoji práci jen sami a budete jí muset věnovat spousty svojí energie.
Před koncem roku jste měli ukončit všechny své aktivity. Vše, na čem jste pracovali jste měli dotáhnout do konečné fáze. Nový začátek může začít jen tehdy, pokud to staré skončilo. Pokud se vám to nepodařilo ukončit do konce roku,
měli byste v těchto dnech vynaložit veškeré své úsilí na to, abyste vše dokončili. Do nového roku musíte vykročit s čistým stolem!
Nepouštějte se proto, do ničeho nového dříve, než vše staré ukončíte. Čím dříve to ukončíte, tím více času budete mít na přípravu nových aktivit.
Další důležitou energií je tzv. mezidobí. Vy již víte, že v lednu je tzv. mezidobí země. Mezidobí je čas, který je mezi ukončením starého a začátkem nového. Nikdy proto nezačínejte nové věci hned po ukončení těch starých. Vždy mezi ukončením a začátkem musíte projít mezidobím. V tomto období se máte ohlédnout za výsledky dokončeného období, zhodnotit je a na jejich základě pak připravit nové aktivity. Ty tak budou navazovat na staré, což je opět velmi významná energie. Nikdy byste tak neměli začínat z nuly. Vždy začínejte na výsledcích toho minulého. Využijte energii toho, co již bylo vytvořeno a na ní stavte energie nové. Získáte tak velmi pevný základ a začátek nového bude o to jednodušší. Vždy musíte vědět odkud vycházíte, abyste věděli, jak se dostat k cíli.

Napsat komentář